top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Haute Couture collection by Louis de PoortereEen nieuwe trend voor kamerbreed tapijt - Haute couture anno 2017

Haute Couture is een lijn gecreëerd in de traditie van karpetten en tapijten met een jacquard motief. Met behulp van een moderne en verjongde techniek krijgt de textiel een nieuwe energie en een grote verleiding. Haute couture is ontworpen om de vloer van elk interieur, kamer, appartementen, huizen, kantoren te kleden, en waarom niet, vliegtuigen, treinen en boten op weg naar onverwachte plaatsen. Haute couture is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen die beantwoorden aan de strengste criteria van slijtage.


Haute Couture is a program created in the tradition of carpets and rugs with a jacquard design but using a modern and rejuvenated technique that gives our textile a new energy and a great seduction. Haute couture was designed to dress the floor of each interior room of apartments, houses, offices, and why not, airplanes, trains and boats on the way to unexpected places. Haute couture comes in three distinct families, each meeting the most stringent criteria of wear.

Meer info - Plus d'information - More info: http://www.louisdepoortere.be/new-collections

42 weergaven0 opmerkingen
bottom of page