top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

"Polaris" by Abet Laminati


As seen @ Interieur Kortrijk 2016


NL

Net als het rustgevende licht van de poolster, is Polaris een ijkpunt voor “het andere’, rijkelijke, volle oppervlak. De zachte, warme kleuren versterken het ontegensprekelijke innovatieve en fantasievolle effect. Polaris leidt de nieuwste generatie Abet Laminati producten en vormt een geraffineerd en duurzaam referentiepunt voor de meest vooruitstrevende ontwerpers die een ongewoon resultaat nastreven. Het vernieuwde Polaris, vrucht van het stilistisch en technisch onderzoek door Abet Laminati, voelt fluwelig en warm aan en het oppervlak biedt uitzonderlijke kwaliteiten met een hoge kras- en hittebestendigheid en er blijven geen vingerafdrukken achter. De aparte combinatie van duurzaam en fluweelzacht geeft Polaris een futuristische aantrekkingskracht en biedt een perfecte keuze voor ultramoderne ontwerpen, met een unieke en aangename zintuigelijke ervaring.

De rijke Polaris collectie bestaat uit 10 kleuren: de extreme uitstraling wordt benadrukt door vijf koude tonen en vijf warme tinten. Van diepzwart tot helderwit, door de lichtheid van zandkleur en zacht parel- en donkergrijs. Een reis door de verschillende aspecten van opaciteit en resistentie, om de laatste project trends en elegante waarde voor interieurs te ontdekken.

ENG

Like the comforting light of the North Star, Polaris, the “alternative”, rich and deep surface by Abet Laminati, represents a point of arrival. Its mellow colour provides an undoubtedly innovative and imaginative effect. Polaris leads the category of latest generation products by Abet Laminati, serving as a sophisticated and durable reference point for inquisitive designers who seek unusual results. Stemming from Abet Laminati’s stylistic and technical research, the revolutionary Polaris is smooth and velvety to the touch, and its surface features are truly extraordinary: it is highly resistant to scratches and heat, as well as being anti-fingerprint. The curious combination of durability and velvet smoothness gives Polaris a futuristic appeal, making it the ideal choice for ultra contemporary projects, delighting the senses with a pleasant and unique effect.

The rich Polaris range is made of ten colours: its extreme opacity is highlighted by five cold tones and five warm shades. From the deepness of black to the brightness of white, through the lightness of sand, and soft, pearly or dark grey. A journey in the different aspects of opacity and resistance, to discover the next project trends and the elegance for interiors.

45 weergaven0 opmerkingen
bottom of page