4
3
1

3D VISUALISATIE MAAKT UW ONTWERP ZICHTBAAR

 

3D visualisaties worden veel gebruikt in commercials, productpresentaties, reclames en vastgoedpresentaties. Onze belangrijkste doelgroep is de vastgoedsector (architectuurvisualisatie), variërend van architectenbureaus tot projectontwikkelaars. Niet alleen in het verkooptraject, maar ook in het ontwerpproces kunnen wij u van dienst zijn door uw ideeën met behulp van een 3D visualisatie zichtbaar te maken. 

 

UW ONTWERP TASTBAAR MAKEN

 

Met 3D visualisatie zorgen wij ervoor dat uw ontwerp tastbaar wordt voor andere mensen. Beelden die iedereen begrijpt en overtuigend zijn door realisme, sfeer en een aansprekende compositie.
De producten die wij realiseren kunnen worden toegepast in media zoals internet, drukwerk, tv, video en virtuele presentaties.

 

ONDERSTEUNING VAN HET ONTWERPPROCES

 

3D visualisatie is niet alleen uitermate geschikt voor presentatiedoeleinden, ook in het ontwerpproces kan een 3D visualisatie goede ondersteuning bieden. Door uw ideeën driedimensionaal in beeld te brengen, geeft u uzelf en uw klanten direct inzicht in hetgeen u heeft bedacht. In principe kunnen wij al vanuit schetsen een model bouwen. In de loop van het proces kan dit model steeds verder worden opgewerkt en aangepast, zodat het in een later stadium bruikbaar is voor eindpresentaties.