top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Zoek je een interessante investering?


Uitnodiging Open Dagen

Dit weekend 17-18-19 nov.

 

Recreatiewoningen in een bosrijke omgeving

te Henegouwen aan de Belgisch Franse grens (klein half uur v. Kortrijk)
OPEN DAGEN | Dit weekend 17-18-19 november van 10 tot 18 uur

Het park en de kijkwoningen als eerste bezichtigen? We zijn vereerd u, als verkopend makelaar, te mogen ontvangen tijdens de open dagen. ZwinRegio Vastgoedmakelaars is aanwezig van vrijdag t/m zondag, tussen 10 en 18 uur.

Locatie

130, Rue de Hollain

7640 Péronnes (België)

GPS: 50.537134,3.463687

U kunt uw wagen parkeren op de daarvoor bestemde (aangeduide plaatsen) en plaats nemen in een buggy, waarna u naar de ontvangst wordt gebracht.

 

Natuurlijke 'typjes'


TE KOOP | Vakantiewoningen vanaf €145.000 excl. BTW, ideaal als investering

Een tweede verblijf op een uniek vakantiepark in een beschermd natuurgebied, in het hart van Europa. De woningen zijn gelegen in het woud of rond het meer, op een domein van maar liefst 280 hectare.

Het domein - oude jachtgrond - is ter beschikking gesteld voor deze duurzaam, ecologische recreatieontwikkeling door de adelijke familie De Ligne. Stamvader Thierry De Ligne werden al vernoemd in het jaar 1125. Sinds 2005 is Michel de 14e prins van Ligne.


RENDEMENT | Ideale beleggingsobjecten vanwege een triple rendement van maar liefst 5%!

Met een gegarandeerd rendement is de aankoop ook zeer interessant als investering!

  • 20 jaar lang, GEEN BTW op de aankoop, geen onderhoudskosten, geen roerende voorheffing en geen parkkosten.

Zo'n rendabel investeringsobject, waar u 20 jaar geen kosten aan heeft is zeldzaam! Zelf ook af en toe gebruik maken van de woning? Dat kan!

De makelaars vertellen u er graag meer over tijdens de rondleiding. Of bekijk de brochure.


DE WONINGEN | Ideaal voor koppels, gezinnen of businesspartners

Bij de bouw is de nieuwste technologie ingezet en het duurzame karakter van de woningen sluiten aan bij de natuurlijke omgeving. De inrichting is huiselijk en er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Het goede leven is de insteek! Een grote open woonkamer, een badkamer bij elke slaapkamer, hoge ramen en een eigen terras/steiger. Ook een privé sauna, een Noors bad op de steiger, een houtkachel, twee aparte woningen met een gezamenlijk terras en meer... het zijn geen uitzonderingen voor deze unieke vakantiehuizen.


HET PARK | Gunstig gelegen en er is van alles te beleven!

Your Nature ligt in België op Le Domaine des Bois de Péronnes, op slechts 5 kilometer van de Franse grens. Het behoort tot de provincie Henegouwen in Wallonië.

U bent 25 minuten verwijderd van Lille, 1 uur van Brussel, 1 uur en 15 minuten van Knokke en 2 uur van Londen en Rotterdam. Het is dus nooit ver weg en daarmee maakt het de ideale locatie voor een (korte) pauze of een weekje vakantie. En niet alleen vanwege de ligging. Er is namelijk van alles te doen, zowel in de lucht, op het water, op het land en in het woud. Voor uw ultieme welzijn zijn er zo'n 20 verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten. Bekijk de plattegrond.


Meer info:

Zwinregio: Beestenmarkt 4 | 4524 EA Sluis | 0031 (0)117 - 42 06 88 - info@zwinregio.com Knoque exclusive properties: Driehoeksplein 11 | 8300 Knokke-Heist | 0032 (0)50 - 63 07 40 - info@knoque.be

76 weergaven0 opmerkingen
bottom of page