top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Pantone Color of the Year 2017


PANTONE 15-0343 Greenery is het Pantone kleur van het jaar 2017!

Een frisse en pittige geel-groene kleur die de eerste dagen van de lente oproept als het kleur die de natuur doet herleven, herstellen en vernieuwen. Greenery staat symbool voor de her-verbinding dat we zoeken met de natuur, met elkaar en in een groter doel temidden van een complex sociaal en politiek landschap.


PANTONE 15-0343 Greenery est la couleur Pantone de l'année 2017 !

Une couleur fraîche et épicée, jaune-vert, pour faire revivre les premiers jours du printemps que évoquent les verts de la nature, restaurer et de renouveler. Greenery symbolise la re-connexion avec la nature, avec l'autre et un but plus grand au milieu d'un paysage social et politique complexe.


PANTONE 15-0343 Greenery is the PANTONE Color of the Year selection for 2017!

A fresh and zesty yellow-green shade that evokes the first days of spring when nature’s greens revive, restore and renew. Greenery symbolizes the re-connection we seek with nature, one another and a larger purpose amid a complex social and political landscape.

32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page