top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Haardvuur ... ook zonder schouw


By FABER:


Faber investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Opti-V is weliswaar een elektrische haard, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. De gepatenteerde elektrische Opti-flame technologie geeft een regelbaar en realistisch vlameffect dat eenvoudig met de afstandsbediening is te bedienen.


 

By AFire:

Open haarden geven het huis een ziel, een vleugje “welzijn”. Het vuur is een uitnodiging om te dromen. Zittend voor een open haard, ontwaakt, mijmert en herinnert de geest… Het vuur geeft ons een toekomst, een bewustzijn. Het is een belangrijk feit dat vandaag de dag de kunst van het vuur verloren is gegaan in het drukke en veeleisende stadsleven…. Met AFIRE zult u de haard herontdekken.

In feite is het installeren van een schoorsteenkanaal de uitdagendste actie bij het uitvoeren van ingrepen van deze aard. Deze operatie kan soms onmogelijk blijken te zijn of in elk geval zeer moeilijk, storend en duur en resulteert vaak in het afblazen van de plannen om uw open haard te installeren.

AFIRE biedt u de mogelijkheid om uw designhaard te creëren op een zeer eenvoudige manier. Moderne haarden met echte vlammen die zeer snel kunnen worden geïnstalleerd, zowel in de stad als op het platteland, in een huis, in een appartement of in bedrijfspanden. Een milieuvriendelijke open haard zonder afvoerkanaal die eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken is. Een apparaat voor dagelijks gebruik, waarbij u slechts een druk op knop van de afstandsbediening hoeft te geven.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page