top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Liquidfloors


Gezien @ biënnale Interieur 2016


Een kunstharsvloer of gietvloer kent door zijn oneindige mogelijkheden, kwaliteiten en verruimende effect een stijgende populariteit in de moderne architectuur. Deze unieke vloeren zijn dan ook uitermate geschikt in tal van projecten: van hedendaagse woon- en werkomgevingen tot ontmoetingscentra en openbare gebouwen.

LiquidFloors werkt enkel met Europees ontwikkelde en gekeurde producten van de hoogste kwaliteit om zowel uw gezondheid als deze van onze medewerkers te garanderen. Onze vloeren zijn dan ook 100% solventvrij en gezond voor mens en dier. Ongekende slijtvastheid, mooie volle kleuren en een aangenaam loopgevoel typeren een LiquidFloors gietvloer, die specifiek ontwikkeld werd voor vooruitstrevende en hoogwaardige interieurinrichting.


Volledig naadloos. Anti-allergisch. Trendy. Onderhoudsvriendelijk. We noemen maar enkele van de fijne voordelen die u zal ondervinden aan uw fonkelnieuwe gietvloer.

In een modern interieur zijn deze vloeren niet voor niets erg populair. Bovendien geven ze onmiskenbaar een verruimend effect. Of dat nu aan uw woning, een shop, kantoor, horecazaak of een openbaar gebouw is.


Bij gietvloeren van LIQUIDFLOORS® staan design, hygiëne en onderhoudsgemak centraal. Een absolute topkwaliteit, verzegeld met toplaag Liquid Duraseal 181. Het resultaat: een ongekende slijtvastheid, mooie volle kleuren versterkt met potente U.V.-filters en een aangenaam loopgevoel.

Een gietvloer van LIQUIDFLOORS® kan geplaatst worden op een diversiteit van ondergronden en zelfs over een bestaande tegelvloer.

54 weergaven0 opmerkingen
bottom of page