top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

iWALL


Op de biënnale INTERIEUR Kortrijk 2016 zag ik: iWALL en iBIO

iWALL is een kant-en-klaar kastensysteem waarmee het haardwandconcept van uw dromen binnen een mum van tijd wordt gebouwd.


iBIO

U droomt van een haard met een mooi vlammenspel, maar heeft geen schoorsteen? iBiO is het antwoord voor wie verlangt naar een gezellig interieur, maar geen of beperkte aansluitingsmogelijkheden heeft, zowel wat toevoer van brandstof betreft als afvoer van rookgassen. Open verbrandingssysteem zonder schoorsteen of gesloten verbrandingssysteem met externe luchttoevoer en rookgasafvoer, hetzij via een concentrisch kanaal of via een elektrisch geforceerd systeem met kleine kanalen die u zelfs onder uw vloer kunt aanbrengen.


24 weergaven0 opmerkingen
bottom of page