top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Flexibel lineair led strip-systeem nu verkrijgbaarInnermost is verheugd om een flexibele lineair LED strip systeem aan hun gamma toe te kunnen voegen . Aannemers en doe-het-zelf liefhebbers zullen ontdekken dat dit systeem van lineaire strip één van de eenvoudigste is op de markt om te installeren. Het ontwerp gaat tot 20 meter continu met slechts één enkele driver, waardoor het zeer kosteneffectief en snel te installeren is.

Brandvertragend, UV bestendig, en tot niveau IP65, zijn deze lineaire strips niet alleen geschikt voor binnentoepassingen. Ze zijn ook aangepast om te weerstaan aan hoge luchtvochtigheid, blootstelling onder direct zonlicht, en andere extreme weersomstandigheden in buiten toepassingen.

Een volledig verzegelde corpus betekent dat het tevens perfect is voor toepassing in zones waar voedsel bereid wordt.

Tot 50.000 uur en met een ongelooflijke waaier van accessoires.


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page