top of page
  • Foto van schrijverHerwig Hostens

Interieurcoaching - Advies


1 Bezoek bij u thuis gedurende 2 uren ter plaatse.

Je woonkamer, badkamer of hele interieur is gedateerd of past niet meer bij jouw levensstijl, maar je weet helemaal niet hoe er aan te beginnen....

Tijdens dit bezoek maken we samen een uitgebreide analyse van de bestaande toestand.

Alle knelpunten worden bekeken en uitgebreid met je besproken.

Op basis van jouw wensen en het budget, bespreken we de zaken die je bezighouden ivm je interieur, bijvoorbeeld kleur- en materialengebruik, problemen met bergruimte, foute sfeer en gezelligheid, ontbreken van harmonie en eenheid, foute verlichting, welke meubilair, wat zijn de ideale mogelijkheden qua raambekleding…

Deze coaching is een bestseller omdat je op die manier een duidelijke kijk krijgt op jouw doelstellingen en via de coaching een concept bekomt. Zo kan je direct zelf aan de slag. Het pakket kan uitgebreid worden met tal van mogelijkheden zoals kleuradvies, 3D-animatie, een verlichtingsplan, enz… .

Voorafgaand aan het bezoek, bel ik u even op. Zo kan ik me een beter beeld vormen van wat u wenst. Op deze manier ben ik al voorbereid en haalt u zelf ook het maximum aan informatie uit deze sessie. Resultaat : u neemt geen foute beslissingen en doet ook geen foute aankopen meer omdat u nu een duidelijk beeld heeft gekregen van mij hoe u het interieur kan realiseren waar u van droomt !

Prijs: 250€ (exclusief BTW) (regio 30km rond Knokke - verder= overeen te komen)

Bij het maken van de afspraak ontvangen wij graag een aanbetaling van 50%.

Op het einde van het bezoek ontvangen wij graag het saldo.


67 weergaven0 opmerkingen
bottom of page